Fibo

#webb #film #webbdesign #ads #influencermarketing #design #kreativitet #helhet

Om projektet.

Fibo är marknadsledande i Norge med deras produkter som är vattentäta väggsystem. De används istället för kakel och ger snygga och hållbara väggar i badrum och kök som håller i många år.

Under tre år hjälpte vi Fibo globalt med hela deras digitala marknadsföring. Från webb - där vi publicerade webbar i åtta länder, till filmer - där vi gjort allt från informationsfilm, monteringsvideos, social media content, kundcase och en inredningsserie tillsammans med influencern Ariana.

Vi hjälpte Fibo till en kraftigt ökad synlighet online, med mångdubblad ökad trafik till webb, tusentals fler följare i sociala medier och ökad varumärkesexponering i många olika länder. På webben har vi gjort all design, programmering och specialutveckling för t.ex "Bygg ditt badrum" och en E-learning portal för att utbilda hantverkare i flera länder.

fibo-web1
ball
fibo-elearning
fibo-eng
ball

Vår lösning

Vi hjälpte ByBorgs med hela konceptet från ide till färdig produkt. En hel grafisk profil men också video och foto samt illustrationer.

strategit

Koncept

Idé, namn och grafisk profil som går att nyttja även om man utökar tjänster och produkter. "ByBorgs" kan användas i vilka sammanhang man än vill. Burger ByBorgs, Fries ByBorgs, Kaffe ByBorgs.....

webbt

Produktion

Vi producerade logotyp, grafisk profil och illustrationer till ett helt koncept för restaurangen.

filmt

Film

Filmer som rullar i restaurangen och i ICA Maxis entre för att visa vad restaurangen erbjuder på ett smakfullt sätt.

Vi kan hjälpa ditt företag digitalt!

danilo