fbpx

Invistic söker säljare i Enköping

Vi är en växande byrå som nu behöver stärka vårt team med ytterligare en säljare med specialitet inom digital marknadsföring, film och webb. Tjänsten är heltid och skall ske på plats i vårt kontor i Enköping. Som säljare hos oss jobbar du både mot nya och befintliga kunder, i förbokade möten men även genom kundbearbetning. Du kommer tillsammans med vårt team att hjälpa kunden med sin framtida digitala resa och att nå uppsatta mål inom marknadsföringen.

Tjänsten som säljare hos oss innebär:

  • Att på ett professionellt sätt förmedla Invistics tjänster till nya och befintliga kunder.
  • Att vilja utveckla kundens affär genom att föreslå genomtänkta lösningar inom våra områden, strategi, webb, film och ads.
  • Att genom förbokade möten och nykundsbearbetning öka bolagets försäljning av våra tjänster.
  • Att med hjälp av vårt team presentera rätt lösning och budget för kunden och skapa ett förtroende som leder till affär.

 

Du skall ha en adekvat utbildning och ha flerårig erfarenhet av att arbeta med försäljning. Vi söker en person som är självgående och vill lära sig nya saker, men som har en gedigen kunskap inom våra tjänster. Du som person måste vara noggrann, strukturerad och social.

 

Du skall tala svenska och engelska flytande. Du skall brinna för att utveckla våra kunders affärs och ha en vilja att alltid göra det bästa för kunden. 

 

Ansökan

Du ansöker genom att skicka ett mail till vår VD på alfred@invistic.com där du presenterar dig själv och beskriver dina kunskaper senast den 30 Maj 2019. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att använda ovan nämnda epostadress.

 

Lycka till och hoppas att vi hörs!

 

Varför Invistic?

Vi erbjuder våra medarbetare ett nytänkande företag, med bra stämning på jobbet, i nybyggda fräscha lokaler, med världens bästa kollegor.

 

Vi är en engagerad strategisk byrå som alltid har som mål att nå våra kunders mål och bygga långsiktiga relationer med våra kunder i många år framöver. Vi är ett ungt, hungrigt företag som växer. Vi blir bättre för varje dag som går men vill alltid lära oss mer. Det är det som gör att både våra kunder och medarbetare kan känna sig trygga i att arbeta med oss. Vi erbjuder våra kunder ett gediget erfaret team av duktiga personer med specialiteter inom webb, konvertering, SEO, SEM, videoproduktion, social media och strategi.

 

Våra målkunder är medelstora och stora bolag som söker en samarbetspartner inom all deras digitala marknadsföring. Vi är bäst på helheten.

 

We are inventive. We are artistic. We are frickin' invistic.