KUNDCASE

Om Bitlog

Bitlog levererar branschanpassade lagerhanteringssystem med kraftfull prestanda som klarar av de tuffaste utmaningarna. Deras kunder är allt från E-handel och retail till offentlig verksamhet.

Tjänster

Om projektet

Bitlog anlitade oss för att bygga två nya webbar, en för svenska marknaden och en för engelska kunder. Vi tog fram en idé på att ”prova gratis i 14 dagar” vilken direkt skapade bra konvertering och nya affärer.

Vi har gjort mycket film tillsammans med Bitlog. I huvudsak har vi producerat kundcase-filmer där Bitlogs kunder själva berättar varför man valt Bitlog som leverantör.

Till Bitlogs årliga event på Berns har vi även gjort eventfilmer och sketcher som användes för att på ett roligt sätt berätta om nya funktioner.

Tjänster

Galleri

Kontakta Invistic

Den viktigaste delen i vårt arbete är alltid du som kund. Därför älskar vi att snacka med kunder och se hur vi bäst kan hjälpa er! Vi ni höra mer om vad vi kan? Undrar du hur SEO kan hjälpa er eller hur en strategi för digital marknadsföring kan utöka er kundgrupp och nå rätt publik?

Kontakta oss så tar vi ett snack — vi finns här för rådgivning och står redo att snabbt utforma en utförlig offert om ni vill gå vidare till nästa steg på en gång. 

Om du är kund och behöver få kontakt med supporten, klicka här.

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert.