KUNDCASE

Om Plåthuset

Plåthuset i Mälardalen är specialiserat på tak och konstruktion av stålhallar. Plåthuset erbjuder kvalitet till rätt pris, i kombination med hög service.

Tjänster

Om projektet

Vi fick i uppdrag att göra om företagets grafiska profil och ta fram en företagspresentation som förmedlar hantverket i det Plåthuset gör. Vi har även gjort ett antal kundcase-filmer där Plåthusets kunder själva berättar varför dom valt att samarbeta med plåthuset.

Utöver detta så har vi designat och byggt Plåthusets hemsida och tagit alla foton på personal och miljö samt gjort en reklamfilm för företaget.

Kontakta Invistic

Den viktigaste delen i vårt arbete är alltid du som kund. Därför älskar vi att snacka med kunder och se hur vi bäst kan hjälpa er! Vi ni höra mer om vad vi kan? Undrar du hur SEO kan hjälpa er eller hur en strategi för digital marknadsföring kan utöka er kundgrupp och nå rätt publik?

Kontakta oss så tar vi ett snack — vi finns här för rådgivning och står redo att snabbt utforma en utförlig offert om ni vill gå vidare till nästa steg på en gång. 

Om du är kund och behöver få kontakt med supporten, klicka här.

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert.