KUNDCASE

Om Streetfood ByBorgs

Street Food By Borg’s öppnade 2019 i Ica Maxis lokaler i Enköping. Bakom restaurangen står samma bröder som äger och driver Ica Maxi-butiken, och de heter såklart Borg i efternamn.  Menyerna finns dock endast tillgängliga i deras app och i beställningsstationerna. Modernt kanske, men inte jättesmidigt om man inte har koll på detta i förväg.

Tjänster

Om projektet

Bästa burgarna i stan hittar du på Streetfood ByBorgs som är ett matkoncept med bra mat i anslutning till ICA Maxis butik i Enköping. Man beställer högkvalitetsburgare, fika, glass m.m. genom restaurangens egen app. Ingen väntetid.

Vi fick uppdraget att ta fram hela konceptet, från namn på restaurangen till hela den grafiska profilen, foto och video.

Kontakta Invistic

Den viktigaste delen i vårt arbete är alltid du som kund. Därför älskar vi att snacka med kunder och se hur vi bäst kan hjälpa er! Vi ni höra mer om vad vi kan? Undrar du hur SEO kan hjälpa er eller hur en strategi för digital marknadsföring kan utöka er kundgrupp och nå rätt publik?

Kontakta oss så tar vi ett snack — vi finns här för rådgivning och står redo att snabbt utforma en utförlig offert om ni vill gå vidare till nästa steg på en gång. 

Om du är kund och behöver få kontakt med supporten, klicka här.

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert.