KUNDCASE

Om Training Partner

Training Partner Nordic AB har över 20 års erfarenhet av att utveckla utbildningskoncept för återförsäljare och generalagenter  inom fordonsbranschen. Ofta outsourcas hela utbildningsverksamheten till Training Partner med allt från tekniska utbildningar till branchutbildningar.

Tjänster

Om projektet

Vi har gjort ett gediget förarbete genom att ta fram conversion personas till samtliga målgrupper. Vi har analyserat målgruppernas beteenden och behov och därefter byggt en hemsida som levererar precis vad varje målgrupp vill ha.

Konverteringsoptimering har varit huvudspåret ända från början och det finns mätningar på hela hemsidan som tar reda på hur besökarna agerar. Allt från målspårning till session recordings och heatmapping.

Vi har levererat ett antal presentationsfilmer som används på alla undersidor för att enklare förmedla budskap och känsla som företaget står för. Vi har även tagit samtliga fotografier på lokaler och miljöer.

Vi arbetar även löpande med konverteringsoptimering och Google ads samt remarketingkampanjer.

Tjänster

Galleri

Kontakta Invistic

Den viktigaste delen i vårt arbete är alltid du som kund. Därför älskar vi att snacka med kunder och se hur vi bäst kan hjälpa er! Vi ni höra mer om vad vi kan? Undrar du hur SEO kan hjälpa er eller hur en strategi för digital marknadsföring kan utöka er kundgrupp och nå rätt publik?

Kontakta oss så tar vi ett snack — vi finns här för rådgivning och står redo att snabbt utforma en utförlig offert om ni vill gå vidare till nästa steg på en gång. 

Om du är kund och behöver få kontakt med supporten, klicka här.

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert.