Inventive + Artistic = Invistic

Vårt namn Invistic är en sammanslagning av orden inventive och artistic. Genom att vara både uppfinningsrika och artistiska i vårt arbete så kan vi tillsammans med er skapa digital magi.

Vi vet hur man engagerar kunder online och hur man kan få dom att konvertera i era digitala kanaler.

Fråga oss om digital marknadsföring, webb eller film så lovar vi att ge dig en rekommendation som passar din budget och dina mål.

Film - det här är vi. (2min)

Här förklarar vi hur vi kan hjälpa dig. Vi lär oss vad som är viktigt för er och ser till att alla kunder vet det också.

Kreativa möten

Det är sjukt roligt med kreativa möten. Första brainstormmötet är till för att tillsammans hitta strategiska, kreativa, roliga och seriösa idéer för att skapa magi. Vi utforskar alla möjligheter för att kunna ta fram det bästa för dig.

Webb

Vi är utbildade inom konverteringsoptimering och vi kan både webbpsykologi, användarvänlig design och avancerad systemutveckling. Oavsett om du behöver en avancerad e-handel eller en enkel presentationssida är vi den enda partnern du behöver inom webb, på befintlig eller ny webbplats.

Film

Allt börjar med en lysande idé. Vi producerar dina filmer för rätt kanaler och rätt målgrupp. Vi håller i idéarbetet, manus, planering, filminspelning, postproduktion och publicering efter en genomtänkt lanseringsplan. Bra film hela vägen från start till mål.

Bra strategi

Hemligheten med magisk strategi är att hitta rätt väg mellan budget, kreativitet och mål. Vi hjälper dig att få ut så mycket som möjligt för varje investerad krona. Vi jobbar långsiktigt tillsammans för tillväxt i din varumärkeskännedom, försäljning och kundnöjdhet.

Social media

Med hjälp av sociala medier kan vi lära känna varje person i dina målgrupper. Vi ser till att rätt innehåll når rätt person i rätt tid. Alltid enligt AIDA-tratten. Vi sprider budskapet till dina kunder i deras sociala medier och leder dom till utsatt mål. Oavsett om det är Facebook, webb, Instagram, Twitch, Youtube, Snapchat, TikTok, LinkedIn eller din fysiska butik.

Ads

När den organiska följarskaran och trafiken till webben fungerar bra i grunden börjar vi planera nästa växel. Ads. Det är till för att öka spridningen på redan fungerande kommunikation och skapa ännu fler affärer.

Kontakta Invistic

Den viktigaste delen i vårt arbete är alltid du som kund. Därför älskar vi att snacka med kunder och se hur vi bäst kan hjälpa er! Vi ni höra mer om vad vi kan? Undrar du hur SEO kan hjälpa er eller hur en strategi för digital marknadsföring kan utöka er kundgrupp och nå rätt publik?

Kontakta oss så tar vi ett snack — vi finns här för rådgivning och står redo att snabbt utforma en utförlig offert om ni vill gå vidare till nästa steg på en gång. 

Om du är kund och behöver få kontakt med supporten, klicka här.

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert.