Vi ♥ digital marknadsföring.

#kreativitet #strategi #helhetskoncept #film #webb #socialmedia #ads

Vi ♥ bra strategi.

Hemligheten med magisk strategi är att hitta rätt väg mellan budget, kreativitet och mål. Vi hjälper dig att få ut så mycket som möjligt för varje investerad krona. Vi jobbar långsiktigt tillsammans för tillväxt i din varumärkeskännedom, försäljning och kundnöjdhet.

Vi ♥ kreativa möten.

Det är sjukt roligt med kreativa möten. Första brainstormmötet är till för att tillsammans hitta strategiska, kreativa, roliga och seriösa idéer för att skapa magi. Vi utforskar alla möjligheter för att kunna ta fram det bästa för dig.

Vi ♥ film.

Allt börjar med en lysande idé. Vi producerar dina filmer för  rätt kanaler och rätt målgrupp. Vi håller i idéarbetet, manus, planering, filminspelning, postproduktion och publicering efter en genomtänkt lanseringsplan. Bra film hela vägen från start till mål.

Vi ♥ webb.

Vi är utbildade inom konverteringsoptimering och vi kan både webbpsykologi, användarvänlig design och avancerad systemutveckling. Oavsett om du behöver en avancerad e-handel eller en enkel presentationssida är vi den enda partnern du behöver inom webb, på befintlig eller ny webbplats.

Vi ♥ social media.

Med hjälp av sociala medier kan vi lära känna varje person i dina målgrupper. Vi ser till att rätt innehåll når rätt person i rätt tid. Alltid enligt AIDA-tratten. Vi sprider budskapet till dina kunder i deras sociala medier och leder dom till utsatt mål. Oavsett om det är Facebook, webb, Instagram, Twitch, Youtube, Snapchat, TikTok, LinkedIn eller din fysiska butik.

Vi ♥ ads.

När den organiska följarskaran och trafiken till webben fungerar bra i grunden börjar vi planera nästa växel. Ads. Det är till för att öka spridningen på redan fungerande kommunikation och skapa ännu fler affärer.