Digital Marknadsföring

Överväldigade av allt som krävs för en optimal marknadsföringsstrategi? Då är ni inte ensamma. Ofta är det lätt för ett företag att veta vad man vill uppnå men nästan omöjligt att veta hur. Det är här invistics helhetsmodell för digital marknadsföring gör sig allra bäst. 

Vi har förmågan att ta fram fröer från era funderingar och drömmar och nära dem till en hel marknadsföringsstrategi. Hemligheten bakom en välfungerande plan är att hitta rätt väg mellan era mål och ett kreativt tänkande, alltid paketerat inom ramen för er budget. På så sätt får ni så mycket magi som möjligt för varje investerad krona. Genom vår långsiktiga målsättning jobbar vi tillsammans med er för tillväxt inom varumärkeskännedom, försäljning och kundnöjdhet.

En strategi kan handla om att:

  • plocka fram typ-kunder och förstå sig på dem
  • jobba fram det verkliga värdet av vad ni erbjuder era kunder
  • utforma hemsidan därefter
  • för att till sist utveckla annonsinsatser och sociala medier till rätt kanaler

På så sätt når vi rätt publik och gör det lätt för dem att bli långvariga kunder hos er. Vi har förmåga och kunskaper att utföra lämpliga analyser för att förstå marknaden, veta var det är värt att investera era resurser och helt enkelt ge er bäst digital marknadsföring till ett pris som lönar sig.

Se tidigare exempel på vår digitala marknadsföring nedan.

Kunder

Några av våra kunder

Webbyrå

Kundcase

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert.