Filmproduktion för webb och social media

Det är kanske mer sanning än någonsin att visuella medier är det bästa sättet att nå sin publik. Film ger oss möjlighet att på bara några sekunder eller nån minut berätta en hel historia som får tittaren att känna något, att önska något, att knyta an till er story. Just därför kan en kort film på nätet få mer spridning och ge er fler kunder än nästan något annan marknadsföring. Dessutom kan en film användas i så många kanaler: på hemsidor, ads och över sociala medier. Detta låter en enda produktion jobba övertid och krymper priset för er digitala marknadsföring.

Hundratals kunder har kunnat nå ut med sitt meddelande genom snygga, smarta filmer och filmserier från invistics reklambyrå. Vår utgångspunkt är som alltid gedigen research och kreativa brainstorming-möten med er för att utveckla rätt ton och rätt sorts uttryck för just er. Vi har även hjälpt många kunder med informationsfilmer för användning både internt och externt, ett smidigt sätt att förmedla kunskap och nödvändig information.

Vi håller i idéarbetet, manus, planering, filminspelning, postproduktion och publicering utifrån en genomtänkt plan. Filmer produceras alltid med rätt målgrupp i åtanke och publiceras till rätt kanaler, för att maximera spridning och genomslag. Tack vare vårt breda nätverk har vi här förmågan att ta in expertkompetens vid behov – det är bara fantasin som sätter gränserna.

Se exempel på våra filmer nedan.

Kunder

Några av våra kunder

Webbyrå

Kundcase

Kontakta oss för videomöte, rådgivning eller offert.